0113 376116

Voor & naschoolse opvang

VSO/BSO

Er is op De Kamperschouw tevens voor- en naschoolse opvang mogelijk. (VSO & BSO). Wilt u daar meer informatie over? Klik HIER.

Welkom bij Kibeo!

Ken je de opvang van Kibeo Nieuwstraat in Kamperland al? Bij ons is er voor je kind veel te zien, te doen en te ontdekken. Onze activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling van je kind en vooral ook heel erg leuk! En bij ons is je kind in deskundige en vertrouwde handen.

Goed voorbereid naar de basisschool

Bij onze dagopvang kan je kleintje heerlijk spelen samen met leeftijdsgenootjes. Je dreumes gaat spelend op ontdekking en krijgt alle ruimte om zich te ontwikkelen tot een nieuwsgierige peuter. Met Peuterstart leert je peuter spelenderwijs een heleboel. Samen met de pop Puk maakt je kleintje allerlei herkenbare, leuke en ook spannende dingen mee in diverse thema’s. Je peuter krijgt de kans om op onderzoek uit te gaan en ervaringen op te doen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Zo bereiden we je zoon of dochter goed voor op de basisschool.

Voor en na schooltijd gezellig spelen met vriendjes

Gaat je kind naar de basisschool? Voor en na schooltijd kan je kind heerlijk spelen en ontdekken bij de buitenschoolse opvang (BSO). De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke tijd van. Wat gaan we vandaag doen? Dat kiest je zoon of dochter zelf! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met vriendjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; zo gaan we aan de slag met sportieve activiteiten en is er genoeg ruimte om te knutselen of spelletjes te doen!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de opvangmogelijkheden van jouw baby, dreumes, peuter of schoolkind? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie van Kibeo via (0113) 760 250, de locatie (0113) 760 360 of neem een kijkje op op onze website.