0113 376116

Aanmelden leerling

Uw kind wordt 4

Een aantal maanden voordat uw kind vier wordt, krijgt u een brief van de gemeente dat u een school kunt kiezen. (Uiteraard mag dat ook eerder.) Vervolgens kunt u een afspraak maken om een kennismakingsgesprek te voeren en de school te bekijken. Tijdens het gesprek krijgt u de inschrijfformulieren van uw kind mee. Wellicht bezoekt u ook andere scholen. Prima! Het is goed om scholen te vergelijken; u kiest voor 8 jaar.

Als uw kind ingeschreven is, neemt de groep 1-leerkracht ongeveer een maand voordat uw kind vier wordt contact met u op. U wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek en u kunt samen met de leerkrachten oefendagdelen plannen.

U verhuist naar gemeente Noord-Beveland

Als u naar Noord-Beveland verhuist en u wilt uw kinderen inschrijven op De Kamperschouw, dan kunt u contact met de school opnemen. U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Uw kind(eren) Mag daarbij aanwezig zijn. In overleg wordt een startdatum uitgekozen waarop uw kind in de groep begint.

In het geval van verhuizing wordt ten allen tijden contact opgenomen met de vorige school. De vorige school deelt het dossier van uw kind met onze school. U heeft op de vorige school het recht het dossier van uw kind op te vragen en in te zien.

Informatie over groep 1

Benieuwd hoe wij werken in groep 1? Klik op deze link om meer informatie te krijgen.