0113 376116

Feestelijke winterfair zet de teller op …

Donderdagavond 20 december was het een drukte van jewelste op De Kamperschouw; de activiteitencommissie had een winterfair georganiseerd om een bedrag voor de nieuwe speelplaats op te halen. De kinderen konden spelletjes spelen, er was een boekenmarkt en een grote loterij. Het was een groot succes, want de winterfair zet de teller op:

2608,-

Als u nu naar het plein van De Kamperschouw kijkt, ziet u een grote betonvlakte. Onderzoek naar speelplaatsen wijst uit dat kinderen graag spelen op een groen-grijs schoolplein. Zo ontstond het idee om het plein te vergroenen. Kinderen, ouders en het team vormden visie op een speelplaats voor de school en basis daarvan werd een ontwerp gemaakt. 

Voor een mooie speelplaats moet echter een groot bedrag worden gespaard. De geweldige opbrengst van de fair zorgt daarom dat de realisering van de speelplaats in een stroomversnelling komt. Hopelijk spelen we in het voorjaar al op de mooie speeltoestellen en tussen het groen op het plein.

Zonder de fantastische inzet van de activiteitencommissie was de fair overigens onmogelijk! Wat een werk hebben die dames verzet. #chapeau!

De kinderen, ouders en het team hebben genoten van dit gezellig samenzijn! Fijne dagen en een gelukkig 2019!

Team CBS De Kamperschouw